Napisz swoją opinię
Przeciągnij i upuść zdjęcie
Oceń nas!
Paweł
z: Hurghada
Wycieczka: Kair samolotem, Luksor i plaża Mahmya na wyspie Giftun

Bardzo miłe rozmowy, wszystko doskonale wytłumaczone, omówione, przewodnicy na wycieczkach opowiadają bardzo ciekawie i rzeczowo. Zawsze czuliśmy się bezpiecznie. W tym roku zaliczyliśmy Kair samolotem. Jeśli można sobie pozwolić na taki wydatek, to na prawdę warto. Był również Luksor i plaża Mahmya na wyspie Giftun. Miejsca wspaniałe, obsługa bardzo miła. Ceny również przystępne. Był to już mój drugi kontakt z tym biurem wycieczkowym i za pewne nie ostatni, bo Egipt przyciąga do siebie jak magnes. Dziękujemy serdecznie za wszystko i do zobaczenia!

Galeria z wycieczki
Opinie Opinie Opinie Opinie Opinie
Data dodania: 10.09.2021 15:48
Arkadiusz, Beniamin i Mateusz
z: Hurghada
Wycieczka: Ranne quad safari
Chcielibśymy podziękować za super opiekę podczas piątkowej porannej wycieczki quad safari w Hurghadzie. Opiekun na medal!
Galeria z wycieczki
Opinie
Data dodania: 01.08.2021 10:48
Katarzyna
z: Hurghada-Makadi Bay
Wycieczka: nurkowane z akwalungiem
Dziękujemy pięknie za niesamowite wrażenia. Pozdrawiamy i do następnego razu!
Data dodania: 28.07.2021 12:47
Rafał i Gracjan
z: Hurghada
Wycieczka: Wycieczka lotnicza do Kairu z Hurghady
Jesteśmy bardzo zadowoleni z wycieczki! Organizacja na najwyższym poziomie. Polecamy wycieczkę samolotową do Kairu z Hurghadzy! Szybko, wygodnie i komfortowo.
Galeria z wycieczki
Opinie
Data dodania: 23.05.2021 20:34
Paulina i Mateusz
z: Hurghada
Wycieczka: Kair samolotem
Jesteśmy bardzo zadowoleni. Dziękujemy za takie zaopiekowanie się nami i profesjonalizm.
Data dodania: 13.05.2021 08:47
Teresa i Michał
z: Marsa Alam
Wycieczka: Luksor 1 dzień

Wycieczka bardzo męcząca, ale warto było pojechać, bo zabytki piękne! Dziękujemy za pomoc i organizację wyjazdu.  

Data dodania: 30.04.2021 09:43
Marek
z: Hurghada
Wycieczka: 2 dni w Luksorze
jeszcze jedno - bardzo miłym akcentem było to, że w dniu wylotu zadzwoniono do mnie i zaproponowano darmowy transfer na lotnisko. Little things make difference :)
Data dodania: 17.04.2021 15:11
Marek
z: Hurghada
Wycieczka: 2 dni w Luksorze
Jestem bardzo zadowolony z wycieczki zorganizowanej we współpracy z tym biurem. Była to wyprawa jednoosobowa, z noclegiem w Luksorze oraz z lotem balonem rankiem drugiego dnia. Świetna i profesjonalna obsługa, wysoka jakość usług. Dodatkowo organizatorzy zaproponowali mi kupno za ich pośrednictwem 3 noclegów w Hurghadzie po powrocie (w Hilton Plaza), co pozwoliło mi kupić je za połowę ceny. Bardzo polecam tę firmę.
Data dodania: 17.04.2021 15:08